Temuai

free link to home study courses guide
Online home study courses guide.

Monday, May 27, 2013

Watt Daftar di ADTEC Batu Pahat


Bejalai ngiga penemu, nya leka jaku diatu, udah nya lalu ba pengujung udah betaun-taun di tangkan ka nerima certificate, diploma tauka Degree. 

Orang kelia, bejalai ngiga reta pengeraja, udah nya bejalai ngiga duit ngiga ringgit, datai di menua ukai main tampak amat rita ke ulu ke ili, baka sida sanu nya, sida sanu nya. Enti nadai anak lelaki, nelan liur aja meh nuan.

Sepengudah nerima berita gaga nampung pelajar baru, lalu nadai berunding dua tiga kali lalu ngatur pejalai ke Johor, nya alai flight udah ga sedia bala kaban lama di Johor Bahru udah ga nganti.

Jutaan terima kasih kepada Saudara Mahmud Hanapiah dan keluarga kerana sudi meminjamkan sebuah kenderaan untuk saya dan anak saya bebas bergerak di Johor. Terima kasih juga kepada Saudari Hasmawati Hasbullah dan keluarga, Saudara Osman dan Keluarga serta Saudara Razif. Mereka ini adalah teman sekolah pada tahun 1975-1979 di SMK Mersing Johor.

Begitu meriah sekali perjumpaan dengan rakan-rakan lama yang tidak pernah berjumpa sejak 1979 seperti Saudara Osman di JB dan Saudara Razif sudah menunggu kemunculan saya di Batu Pahat. Maklumlah lebih 30 tahun tak pernah berjumpa, gelagat-gelagat lama rakan masih dalam ingatan.


Sampai di ADTEC bersama Saudara Razif


Pendaftaran ba ADTEC


Dua orang rakan yang pernah bersaing hebat acara padang dalam tahun 1977-1979 Saudara Razif


 Aktiviti pertama selepas pendaftaran pelajar baru Saudara Mahmud, Saudari Hasmawati dan Anak bersama Saudara Osman makan malam sebelum kembali ke Kuching

Bersama Saudara Osman dan Saudara Mahmud makan tengahari di gerai Isteri kepada Saudara OsmanSebuah restauran Kampung di tengah-tangah Bandaraya Johor Bahru


 Watt Mupuk Ke JohorWatt enggau bala gang sekula ti sama datai ke Airport


Ayos seduai Watt


Ikan Empurau bai ari Cikgu John Lang ba  Kapit
cda

No comments:

Panggau Bujang Dara Endu Endun

Menua Apai Indai Aki Ini

Pupu Menua

Pupu Bansa