Temuai

free link to home study courses guide
Online home study courses guide.

Wednesday, June 15, 2011

Sekeda Pengawa Lepas Gawai (Part 3)

1. Majlis Perkahwinan Anak Saudara Hashim Ahmad di Jempol Negeri Sembilan (4/6/2011)

Setinggi-tinggi tahniah kepada Saudara Hashim dan Isteri ke atas perkahwinan anak lelaki mereka pada 4/6/2011. Terima kasih juga kerana sudi menjemput kami, maklumlah lama juga sudah tidak merasa juadah istimewa semasa majlis kahwin, mana tidak awal-awal lagi kawan cakap "ya ya saya datang".

Kawan punya pasal, sejauh mana pun datang juga sekiranya keadaan mengizinkan dan kena pada waktu dan tempatnya.

Saudari Hasmawati Hasbullah dan Kakak Mahani Bandi, saya mohon maaf kerana tidak dapat memenuhi undangan yang sama sebelum ini, maklum ajalah, tak kena waktu dan tempatnyalah tu. Walau bagaimanapun, tahniah juga dari saya sekeluarga kerana kalian telah berjaya "memperbesarkan keluarga".


Rakaman kenangan bersama Saudara Hashim Ahmad dan Isteri


Anggat (Christopher) & Apai Boy @ Gaung (Edwin Jugas)


Para Tamu Undangan


Sebelum meninggalkan Majlis, sempat merakamkan gambar di hadapan rumah Saudara Hashim Ahmad2. Nemuai ke Masai Johor (4/6/2011)

Ngena peluang enda lama sereta berumban kin kia, sempat ga nemuai ngagai bala kaban belayan ti diau di Masai sereta gawa di Johor. Ka enggau enggai nemuai bepanggai ba diri empu, kebuah pia laban utai ti di kena mindah sereta kaban ngulu nyidi jalai sigi udah bisi, tang semina ngira ngering diri buntau sereta lelak.

Nama deh, udah ti nemuai ngagai kaban di Jempol Negeri Sembilan kira jam 1.30 tengahari, lalu mechut mupuk ke Johor. Pejalai ke Johor sigi nadai nyenggala bebatang tang semina deka betemu enggau bala kaban beserebak enggau musim ngabang.

Datai di Masai kira jam 7.oo lemai, nyengguk ba dua buah rumah, udah ga kenyang. Ngabang, nyawa nadai utai di anjung agi, segelas dua, sekerat dua kerat nyau semadi laban ti sigi lelak enggau buntau. Enda berasai, agi belala ga berandau betundi jam pam udah dini hari 1.30 pagi. Mupuk ari Masai mulai ke diri ke Port Dickson jam 2.00 pagi, nasib bisi spare driver, anak Bujang pangan - Anggat.


Bala uchu Igang (Anak Jugas, Anak Masing, Anak Sebi)


Mangi Masing menyanak

Anggat, Indai Sima, Sima, Manggi Masing


Sempat nemuai ke Masai - Indai Nancy, Linang & Apai Nancy


Sama serumpu ba rumah Apai Nancy


Gaung @ Edwin Jugas seduai Igoh Jampong diri sepetunggal nadai kala betemu tang semina kala ninga nama pangan diri (Indai seduai diri menyadi)


Anggat terubah mai motor ba PLUS Highway (JB-Seremban)


Tisi jalai PLUS Highway semak simpang Pasir Gudang


R&R di Machap Johor


Nganti "uda Kupi Wo" (order Kopi O) ba Machap


Lori Sawit pala nyenguk parit


Kancil nguji ka merejuk parit berimbai enggau paip besai


cda

No comments:

Panggau Bujang Dara Endu Endun

Menua Apai Indai Aki Ini

Pupu Menua

Pupu Bansa